Bez obzira da li ste profesionalni gitarista, svirate gitaru povremeno ili ste samo zaljubljenik u svijet gitara, jedno je sigurno, Omiš je mjesto koje morate posjetiti svakog travnja, pa tako i ove godine od 19. do 22. travnja. U predivnom gradiću svega 25 km od Splita, događa se nešto posebno. Omiš guitar fest je jedan od najvećih regionalnih gitarističkih festivala s natjecanjem, a ove godine slavi svoj osmi rođendan. Događaj je to koji niti jedan ljubitelji gitara neće i ne smije propustiti. Mjesto na kojem se održava festival je također posebno i to unutar drevnog grada, pored pješčane plaže, na ušću rijeke Cetine. Jednom riječju Omiš guitar fest je uživancija za uši i oči. Organizator je izuzetno zadovoljan velikim interesom za festival i prijavama u čak 11 kategorija za električnu, klasičnu i akustičnu gitaru. Prijave su stigle od Argentine do Indije te gotovo većine europskih zemalja, tako da se ove godine očekuju rekordan odaziv natjecatelja i gostiju. S obzirom na bogati nagradni fond i visoku reputaciju koju je festival stekao u proteklih sedam godina, takav veliki interes ne iznenađuje. Ove nas godine očekuju koncerti vrhunskih gitarista Carlo Marchione, Goran Krivokapić, Vlatko Stefanovski, Zele Lipovača, Vojin Kocić, Petar Čulić, David Dyakov, Ansambl Laurum, Francesco Scelzo i mnogi drugi, dok će američka country atrakcija Sleepy Man svirati zadnji dan festivala. Osim natjecanja i koncerata, organizatori će dodatno obogatiti program festivala izložbama, predavanjima i promocijama knjiga. Za već tradicionalnu modnu reviju koja se organizira u sklopu festivala, Euro-Unit će iz svoje ponude predstaviti Ivan'S i Yamaha gitare.

Euro-Unit je i ove godine sponzor Omiš guitar festa, te je zajedno s dugogodišnjim partnerom Yamahom osigurao vrijedne nagrade za najbolje natjecatelje:

Električna gitara YAMAHA RS620 BCC za 1. mjesto u kategoriji X - električna gitara

Akustična gitara YAMAHA LL6 NT za 1. mjesto u kategoriji XI - akustična gitara i glas

Klasična gitara YAMAHA C70 za 1. mjesto u kategoriji III - klasična gitara mladi

Klasična gitara YAMAHA CG122MC za 1. mjesto u kategoriji IV - klasična gitara mladi

Klasična gitara YAMAHA CG142C za 1. mjesto u kategoriji V - klasična gitara mladi

Akustična gitara IVAN'S AD-100 NT za 1. mjesto u kategoriji I - klasična gitara mladi

Akustična gitara IVAN'S AD-500 WH za 1. mjesto u kategoriji II - klasična gitara mladi

Službeni slogan objedinjuje sve što je potrebno reči za festival, a to je: Gitara je život… a život je na Omiš guitar festu! Vidimo se od 19. do 22. travnja 2017. u Omišu.

            

© 2013-2017. Euro-Unit group  Ulica Braće Graner 8, 40000 Čakovec, Croatia   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. OIB/VAT: HR83605107180

 

NAPOMENA! Ovaj site koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ukoliko ne promijenite postavke preglednika, pristajete na korištenje istih.

Pristajem