Izuzetno nas raduje što smo nakon dugogodišnje odlične suradnje s njemačkom tvrtkom Hohner upravo od njihove strane prepoznati kao pouzdan i kvalitetan partner što je rezultiralo novom ulogom Euro-Unita za proizvode iz njihovog asortimana. Naime, od 01. siječnja 2017. godine tvrtka Euro-Unit je postala generalni distributer Hohnera za područje: Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Albanije i Makedonije. 

Na ovaj način će osim naših vjernih kupaca iz Hrvatske koji su i do sada imali mogućnost kupovine vrhunskih Hohner proizvoda u Euro-Unit prodajnim centrima i na našoj web trgovini, istu mogućnost imati i kupci iz regije u kojoj smo generalni distributeri putem mreže naših partnera. Uz već tradicionalnu njemački kvalitetu Hohnera, kupci će imati najbolje cijene, vrhunski servis i podršku za njihove proizvode koju osigurava Euro-Unit. 

Ovim putem pozivamo i potencijalne partnere s područja za koje smo generalni distributeri, a  koji su zainteresirani za prodaju Hohner proizvoda da nam se jave kako bismo im prezentirali odlične uvijete koje možemo ponuditi za daljnju prodaju. 

Kontakt za Hohner distribuciju u Euro-Unitu je:

Dalibor Novak
tel: +385 (0)40 829 011
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ulica Braće Graner 8
40 000 Čakovec, Hrvatska

            

© 2013-2017. Euro-Unit group  Ulica Braće Graner 8, 40000 Čakovec, Croatia   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. OIB/VAT: HR83605107180

 

NAPOMENA! Ovaj site koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ukoliko ne promijenite postavke preglednika, pristajete na korištenje istih.

Pristajem