Euro Unit i Yamaha su i ove godine podržali Omiš Guitar Festival koji je prerastao u respektabilnu manifestaciju sa međunarodnim karakterom. Ovaj festival jedinstven je po tome što se u 11 kategorija na električnoj, akustičnoj i klasičnoj gitari natjecalo čak 250 natjecatelja sa svih strana svijeta, od Meksika do Indije.

Euro Unit i Yamaha su kao glavni sponzori osigurali nagrade za pobjednike u 3 najjače kategorije. Tako je prvonagrađeni u kategoriji električna gitara osvojio gitaru Yamaha Revstar RS502T, u kategoriji akustična gitara i glas nagrada je bila Yamaha A3R, dok je izvrsna silent gitara SLG200N oduševila najboljeg u kategoriji klasične gitare. Natjecatelji i posjetitelji imali su se prilike upoznati sa Yamaha i Ivan's asortimanom gitara, koji je predstavljen i tijekom modne revije održane druge večeri festivala. Festival je otvorio Vlatko Stefanovski odličnim nastupom, a tokom festivala nastupili su i drugi poznati glazbenici. 

            

© 2013-2017. Euro-Unit group  Ulica Braće Graner 8, 40000 Čakovec, Croatia   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. OIB/VAT: HR83605107180

 

NAPOMENA! Ovaj site koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ukoliko ne promijenite postavke preglednika, pristajete na korištenje istih.

Pristajem