dopustite da Vas u nekoliko riječi informiramo o našoj usluzi koju smo namijenili glazbenim školama, učilištima i drugim obrazovnim ustanovama, orkestrima, kulturnim udrugama,...

O čemu se radi?

U želji da polaznicima/učenicima glazbeno usmjerenih obrazovnih ustanova, orkestrima i drugim udrugama omogućimo što jednostavniju i povoljniju nabavku kvalitetnih glazbala i glazbene opreme pozivamo Vas da ispunite jednostavan obrazac na dnu ove stranice te prijavite Vašu ustanovu u ekskluzivni "EURO UNIT CLUB".

Članstvom u "Euro Unit Club-u" polaznici/učenici Vaših ustanova bit će u mogućnosti ostvarivati mnogobrojne pogodnosti koje smo za njih pripremili:

povoljnije uvijete nabave glazbala i glazbene opreme u svim našim Euro-Unit prodajnim centrima za Vaše polaznike/učenike
povoljnije uvijete nabave glazbala i glazbene opreme za ustanovu koja je član kluba (kada oprema ostaje u vlasništvu ustanove)
povoljniji najam opreme za ustanovu koja je član kluba
pravovremene informacije o svim našim aktivnostima
besplatan stručan savjet naših stručnjaka
besplatna promocija ustanove na stranicama "Euro Unit Club-a"

NAPOMENA: Potvrda za ostvarivanje dodatnog popusta za članove kluba se NE MOŽE koristiti prilikom kupovine na našoj internet trgovini www.musicstore.hr

 

Naravno da to nije sve!

O ostalim (bonus) pogodnostima za članove kluba i njihove polaznike/učenike pravovremeno ćemo Vas obavijestiti!

Što trebate učiniti?

Nakon što zaprimimo Vašu prijavu poslat ćemo Vam orginalne ugovore na potpis. Nakon potpisivanja ugovora ćete primiti plaketu o članstvu Vaše ustanove, formular za polaznike/učenike te reklamne materijale.

Dakle, s ove stranice možete "skinuti" sve potrebne dokumente kako biste ih proučili, a orginalne dokumente ćemo Vam poslati poštom nakon što zaprimimo Vašu prijavu.

Prijavu možete downloadati, isprintati, popuniti i poslati poštom. Downloadati možete i ostale dokumente kako biste vidjeli kako izgledaju i upoznali se s njihovim sadržajem. Napominjemo da svi dokumenti (osim prijave) služe samo za informaciju. Naglašavamo da je ugovor o suradnji standardan i da nismo u mogućnosti da ga mijenjamo.

Za sve ostale informacije i eventualne nejasnoće možete poslati e-mail na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Forma za prijavu u Euro-Unit club:

Formu je dovoljno ispuniti SAMO jednom. Nakon slanja nećete dobiti nikakav e-mail niti potvrdu, ali forma SVAKI puta pošalje podatke koje ste popunili i u roku od par dana na navedenu adresu ćete primiti standardne ugovore za potpis.

 

 

            

© 2013-2017. Euro-Unit group  Ulica Braće Graner 8, 40000 Čakovec, Croatia   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. OIB/VAT: HR83605107180

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand